Toch nog op bergklas in juni 2021?

21 april 2021

Dat kan - wanneer de coronacijfers het toelaten - voorlopig nog altijd in de Zwitserse bestemmingen Leysin en Zinal of in het Oostenrijkse Bad Hofgastein

De scholen die 23 of 24 mei a.s. zouden vertrekken naar Leysin en Zinal, kunnen hun bergklas verplaatsen naar Bad Hofgastein in een van de twee volgende periodes, d.w.z. op bergklas in Oostenrijk voor 7, 8 of 9 dagen in de periode van 9 tot 18 juni a.s. ofwel in de periode van 18 tot 27 juni a.s. De scholen die 29, 30 of 31 mei a.s. zouden vertrekken naar Leysin en Zinal, kunnen hun bergklas inkorten en op 1 juni in alle vroegte naar Leysin of Zinal vertrekken ofwel kunnen ook zij hun bergklas verplaatsen naar Bad Hofgastein in een van de twee volgende periodes, nl. in de periode van 9 tot 18 juni a.s. ofwel in de periode van 18 tot 27 juni a.s.

Wanneer er scholen -  voorzien vanaf 29, 30 of 31 mei in Leysin of Zinal – besluiten hun bergklas naar Bad Hofgastein te verplaatsen, dan kunnen de scholen – voorzien vanaf 23 of 24 mei in Leysin of Zinal – ook nog opteren voor een bergklas in Leysin of Zinal van 1 juni ’s morgens tot 6 juni ’s morgens.

Wanneer verplaatsen en/of inkorten geen optie is, kan de school kiezen om de bergklas zonder annuleringskost af te gelasten of kunnen wij – indien gewenst – de school nog een alternatief bieden in een van onze openluchtklascentra in België of Nederland.