Inschrijven

Wil je met je school op sneeuwklas?
Contacteer ons via telefoon (02/ 511 82 01) of stuur ons dit inschrijvingsformulier.

  • Na inschrijving krijg je van ons een schriftelijke bevestiging met daarbij een overzicht van de betalingsmodaliteiten en – wanneer je tijdig inschreef - de mogelijkheid om een spaarplan te volgen en te genieten van een prijsgarantie.
  • Het liefst ontvangen wij daarom jouw aanvraag ruim een jaar van tevoren. Wij willen tijdig een zicht krijgen op het totaal aantal plaatsen en het aantal periodes van 10, 9 of 8 dagen welke wij dienen te voorzien. Vanaf nu kan je meteen inschrijven voor 3 opeen volgende schooljaren om ook zeker te zijn van de deelnameprijzen voor de 2 bijkomende inschrijvingen.
  • In maart of april van elk schooljaar krijg je het overzicht van mogelijke centra en de data van de periodes voor het volgende schooljaar toegestuurd. Je bezorgt ons dan zo snel als mogelijk je voorkeur qua centrum en periode. In mei of juni weet je de exacte data van jouw sneeuwklasperiode in het volgende schooljaar.
  • Mededeling aangaande gegevensverwerking: sedert 25 mei 2018 regelt AVG het opslaan, verwerken en uitwisselen van gegevens. VOK verzamelt en deelt alle gegevens conform AVG. Voor vragen hieromtrent kan de verwerkingsverantwoordelijke, Marina Claes, geraadpleegd worden.